?>
Maanantai, 10.08.2020    
Jorkki.com
Etusivu Apaja Artikkelit Mobiili Kilpailut Videot

Apaja
   » Etusivu
   » Pelaa Gurua
   » Parhaat pelaajat
   » Rekisteröidy
   » Oma sivu

   » Ohje
   » Palaute
   » Lähetä kysymys
   » Tietoa Gurusta

 Suosittelemme
   » Polyfoniset.net
   » Smsviihde.net
   » Mobile-ent.net
   » Kannyt.net
   » Polyphonic
      ringtoneslogo
  Oma sivu

Yleistä
Guru on selaimella pelattava tietopeli. Toimiakseen Guru vaatii, että selaimeen on asennettu Flash Player -laajennuksen versio versio 6.0 tai uudempi. Jos peli ei toimi tai sen toimimisessa on ongelmia, voit ladata/päivittää Flash Playerin ilmaiseksi osoitteesta http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/. Lisäksi selaimessa täytyy olla JavaScript tuki ja tuen täytyy olla kytkettynä päälle (oletuksena kaikissa selaimissa JS on päällä).

Gurun pelaamiseen riittää kohtalaisen nykyaikainen tietokone, josta löytyy vähintään 100 MHz prosessori. Internet-yhteydeksi riittää modeemiyhteys, sillä kaikki data ladataan ennen kuin peli käynnistyy. Pelillä on kokoa noin 70 kilotavua, eli modeemillakin sen lataa reilussa 10 sekunnissa.

Guru on täysin ilmainen ja sitä voi pelata ilman rekisteröitymistäkin. Rekisteröitymällä pelaajaksi saat mahdollisuuden päästä top-listoille ja pääset näkemään omat tilastosi.

Pelaaminen
Gurussa on 15 pistetasoa. Pienin pistetaso on 10 pistettä ja korkein taso on 2 500 pisteen arvoinen. Jokaisella tasolla ansaitut pisteet lisätään jo ansaittuihin pisteisiin, joten maksimipistemääräksi saadaan 11 000 pistettä.

Jos kysymykseen vastaa oikein neljän sekunnin sisällä kysymyksen esittämisestä, saa tason maksimipisteet. Neljän sekunnin jälkeen pistemäärä alkaa pienenemään ja jos aikaa kuluu vastaamiseen yli 25 sekuntia, saa enää 46% tason maksimipisteistä.

Vastaaminen tapahtuu klikkaamalla hiirellä mielestäsi oikeaa vastausvaihtoehtoa. Aikaa vastauksen antamiseen on 30 sekuntia, mutta muista että mitä nopeammin vastaat, sitä enemmän saat pisteitä!

Top-listat
Kaikilla rekisteröityneillä pelaajilla on mahdollisuus päästä top-listoille. Vierailta tämä mahdollisuus on kytketty pois.
© JC Web Productions