Maanantai, 10.12.2018    
Jorkki.com
Vuokrattavien saunatilojen varaukset netissä

Apaja
 Pelit
   » Ajopelit
   » Huumori
   » Matopelit
   » Puzzle
   » Raha ja bisnes
   » Rooli ja seikkailu
   » Simulaattorit
   » Strategia
   » Tasohyppelyt
   » Tekstipelit
   » Toiminta
   » Urheilu
   » Muut

 Ohjelmat
   » Apuohjelmat
   » Internet
   » Grafiikka
   » Koneen testaus
   » Musiikki
   » Tekstieditorit
   » Videon toisto ja
      käsittely

   » Muut

 Muut
   » Ladatuimmat
   » Vähiten ladatut
   » Hakukone
   » Ehdota tiedostoalogo
  Apaja » Pelit - Ajopelit » X-Moto

Kotisivu:
[uuteen ikkunaan]

Tiedoston koko:
6,7 MB

Lisenssi:
Freeware

Latauksia:
4595

Päivitetty:
02.09.2006

LATAA
Riippuvuutta aiheuttava motocrosspeli, jossa ohjaat 2-ulotteisissa kentissä pyörää tavoitteenasi kerätä kaikki kentän omenat mahdollisimman nopeasti. Kenttien taso vaihtelee erittäin helposta lähes mahdottomaan. Kun kentän on kerran läpäissyt, voi aina yrittää parantaa aikaa. Kuulostaako tutulta? Ei ihme, sillä X-Moto jäljittelee huippusuosittuja Acrossia ja ElastoManiaa.

X-Moton pelimoottori on huomattavasti esikuviaan kehittyneempi. Grafiikassa on enemmän yksityiskohtia ja motocrosspyörä on mallinnettu tarkemmin. Täysin uutta pelissä on haamuominaisuus. Aikaisempi ennätysajo näkyy ruudulla läpinäkyvänä haamuna ja voit kilpailla hauskasti omaa (tai kaverin) ennätysajoa vastaan.

X-Moto sisältää valmiina yli 40 kenttää. Kun näitä on koluttu tarpeeksi, voit ladata netistä uusia tai luoda kokonaan omia kenttiä mukana tulevalla kenttäeditorilla. X-Moton kotisivuilta löytyy uusien kenttien lisäksi myös viralliset ennätyslistat, joihin voi halutessaan lähettää oman ennätystuloksen.

Toisin kuin esikuvansa, X-Moto on täysin ilmainen ja kaiken lisäksi myös sen lähdekoodi on vapaassa levityksessä. Windowsin lisäksi peli on saatavissa Macille ja Linuxille.

Peli on edelleen kehitysvaiheessa. Kehitysvaihe on täysin toimiva, mutta ilmeisesti kehittäjät eivät vielä ole luomukseensa täysin tyytyväisiä. Lataa-linkki menee pelin kotisivulle, josta voit ladata pelin uusimman version.© JC Web Productions